Een esthetisch oog

Geboren in Haarlem is Trudy sinds jongs af aan in de ban van mooie interieurs, kleuren, stoffen en dessins. Stylen en decoreren is Trudy’s grote passie.

Balans creëren in een interieur of showroom, ontbrekende elementen toevoegen bij een beurs of zorgen dat die ene foto net meer allure krijg; Trudy’s esthetische oog is de meerwaarde die de opdrachtgever zoekt en waardeert.

Praktijkgericht
Werken met Truly Trudy staat garant voor drie factoren: Trudy gaat praktijkgericht te werk en levert een kostenbewust plaatje (letterlijk én figuurlijk). Dit alles aan de hand van persoonlijk contact; uw interieur of styling is immers een reflectie van uw smaak, behoeften en humeur. Een nauwe en eerlijke samenwerking is daarom essentieel.

Inspiratie voor haar creaties doet Trudy op tijdens haar vele reizen naar en opdrachten in het buitenland (o.a. Amerika, China en India). Truly Trudy blijft actueel door het bezoeken van beurzen en het volgen van binnen- en buitenlandse media op het gebied van interieur. Geheel naar uw wens zal Trudy’s creatie voldoen aan de huidige woon- en decoratietrends. Maar nog belangrijker naar uw persoonlijke wens.